ΠΤΔΘ!!!!

Την Κυριακή πήγαμε  σε μια πολύ ωραία εκδήλωση. Λόγω της εβδομάδας μητρικού θηλασμού, διοργανώθηκε ταυτόχρονος θηλασμός σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας!!!
Πήγαμε οι 3 μας!!! Ήταν υπέροχα. Τόσες μαμάδες με μωράκια και νήπια,και ανάμεσα τους και εμείς. Για πρώτη φορά!!!Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε καλά και να ξανάπαμε.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους μπαμπάδες που ήταν εκεί,και δείξανε πως οι εποχές αλλάζουν και πλέον οι μπαμπάδες στηρίζουν τις μαμάδες να θηλάσουν.
Γιατί χωρίς την στήριξη κ την συμπαράσταση τους θα ήταν όλα πιο δύσκολα.
Ένα μεγάλοοοοο πολύυυ μεγάλο ευχαριστώ και στον δικό  μας τον μπαμπά που είναι πάντα δίπλα μας!!! Στηρίζει τον θηλασμό πάντα κ παντού!!!

Ο καλός μου έχει βάλει μπουκαλάκια με νερό παντού μέσα στο σπίτι, έτσι ώστε όταν θα΄μαι μόνη και διψάσω θηλάζοντας να βρω ένα νεράκι κοντά μου. Στην υγειά του λοιπόν!!!!Το ευχαριστώ είναι λίγο!!!!

Δε γινόταν φυσικά να μην κάνουμε και μια βολτούλα στην παραλία μετά την εκδήλωση. Ο καιρός ήταν με το μέρος μας!!!Και το απολαύσαμε. Χαλαρώσαμε για λίγο κοιτάζοντας την θάλασσα. Ήταν ήσυχα,ο μικρούλης κοιμόταν..Και φυσικά μόλις ξύπνησε δεν γινόταν να μην θηλάσει με θέα τη θάλασσα!!! Θηλασμός πάντα και παντού!!Χωρίς ταμπού εξάλλου είναι κάτι φυσικό.Εξάλλου γιορτάζουμε κιόλας!!!




μη σας λέω , μη μιλάτε..


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απόκριες με το μικρούλη μου

Έδεσσα την άνοιξη!!

Το δικό μας Ουράνιο τόξο