Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοέμβριος, 2016

τι να μην πείτε σε μια μαμά που θηλάζει!!!

1. φτάνει το γάλα για να χορτάσει το μωρό? 2. εγώ τα παιδιά μου τα μεγάλωσα με ξένο και δεν έπαθαν κάτι 3. θα σε κάνει πιπίλα το μωρό, δώσε πιπίλα να έχεις πιο πολύ χρόνο 4. μέχρι πότε θα θηλάζεις? ή  ακόμη θηλάζεις? 5. δεν θα είναι ανεξάρτητο το μωρό αν θηλάζεις πολύ καιρό 6. πρέπει να μάθει κ σε μπιμπερό για να μπορεί να κάτσει κ με άλλα άτομα 7.θα χαλάσεις το στήθος σου αν θηλάζεις Κορίτσια μην ακούτε κανένα!! Ο θηλασμός είναι δώρο  Θεού!!μας έστειλε το γάλα μαζί με το μωρό μας για να το ταΐζουμε!! βάλτε Χ σε όποιον σας πάει κόντρα, Κλείστε τα αφτιά σας σε αρνητικά σχόλια!!

ΠΤΔΘ!!!!

Εικόνα
Την Κυριακή πήγαμε  σε μια πολύ ωραία εκδήλωση. Λόγω της εβδομάδας μητρικού θηλασμού, διοργανώθηκε ταυτόχρονος θηλασμός σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας!!! Πήγαμε οι 3 μας!!! Ήταν υπέροχα. Τόσες μαμάδες με μωράκια και νήπια,και ανάμεσα τους και εμείς. Για πρώτη φορά!!!Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε καλά και να ξανάπαμε. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους μπαμπάδες που ήταν εκεί,και δείξανε πως οι εποχές αλλάζουν και πλέον οι μπαμπάδες στηρίζουν τις μαμάδες να θηλάσουν. Γιατί χωρίς την στήριξη κ την συμπαράσταση τους θα ήταν όλα πιο δύσκολα. Ένα μεγάλοοοοο πολύυυ μεγάλο ευχαριστώ και στον δικό  μας τον μπαμπά που είναι πάντα δίπλα μας!!! Στηρίζει τον θηλασμό πάντα κ παντού!!! Ο καλός μου έχει βάλει μπουκαλάκια με νερό παντού μέσα στο σπίτι, έτσι ώστε όταν θα΄μαι μόνη και διψάσω θηλάζοντας να βρω ένα νεράκι κοντά μου. Στην υγειά του λοιπόν!!!!Το ευχαριστώ είναι λίγο!!!! Δε γινόταν φυσικά να μην κάνουμε και μια βολτούλα στην παραλία μετά την εκδήλωση. Ο καιρός ήταν με το μέρος μα

οταν κοιμάται..

Εικόνα
Ζω μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή μου.Αλλά ταυτόχρονα μια περίοδο με έντονο στρες. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας με το μωρό μου.Το βλέπω να μεγαλώνει σιγά σιγά. Θέλω να είμαι συνέχεια κοντά του και να του προσφέρω την αγκαλιά μου, τη φροντίδα μου,το γάλα μου. Θέλω να νιώθει ασφάλεια και να είναι ήρεμος ακόμη και όταν κοιμάται. Εχει αρχισει να πιάνει με τα χεράκια του πράγματα που του δίνουμε ή που έχει κοντά του.Φωνάζει δυνατά χαρούμενος, και γελάει.. Λέει μαμ, αμ, αμου αμπου αγου και λιώνω η μάνα..(που να πει και μαμά) Οταν αποκοιμιέται πάνω στον ώμο μου, δεν θέλω να κουνηθώ καθόλου να μην τον ξυπνήσω. Μαρέσει απλά να τον κρατάω και να τον νιώθω να αναπνέει έτσι απαλά, βγάζοντας που και που κάποιον ελαφρύ αναστεναγμό.Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές..Θέλω να τις κρατήσω για πάντα ζωντανες μέσα στο μυαλό μου.