6 μηνών παλικάρι!!

Και ναι!!! Γίναμε 6 μηνών!! Γιορτάζουμε μισό χρόνο ζωής!!  6 μήνες γεμάτοι. Γεμάτες μέρες αλλά και νύχτες με αγκαλιές, με θηλασμούς ,με γέλια και με κλάματα..

Σκέφτομαι τον καιρό που πέρασε. Και πόσα πράγματα ζήσαμε ήδη μαζί με τον Δημητρακη μας. Να είναι καλά εύχομαι και πάντα να μας ξετρελαίνει.

Μεγαλώσαμε λιγάκι και ξεκινήσαμε τις στερεές τροφές εδώ και λίγο καιρό. Αλλα από ότι βλέπω το γαλατακι του δεν το αλλάζει με τίποτα.

Του αρέσει να κάθεται κάτω και να παίζει με τα παιχνίδια του. Γυρνάει από μπρούμυτα ανάσκελα και ανάποδα. Φωνάζει..και φωνάζει δυνατά. Κυρίως όταν βλέπει τον μπαμπά του. Απολαμβάνει το μπάνιο του και γελάει τσιριχτά. Πλατσουρίζει ξετρελαμένος και περιμένει το μασαζακι από τον μπαμπά του μετά το μπάνιο. Ιεροτελεστία καθημερινή.



Είναι κοινωνικούλης και του αρέσει να είναι με κόσμο. Χαμογελάει σε όλους αλλά πάντα τσεκάρει αν είμαι και εγώ τριγύρω.
Πλέον κοιμάται τα απογεύματα ,πάντα με έμενα δίπλα θηλάζοντας, και το απολαμβανουμε κι οι δυο τόσο πολύ. Αυτά τα απογεύματα πιστεύω θα μας λείψουν πολύ όταν γυρίσω στη δουλειά.

Χωράει ακόμη στο πορτ μπεμπέ!!! Και ας μας έλεγαν όλοι ότι είναι για μόνο 4 μήνες..και χαίρομαι πολύ που ακόμη κοιμόμαστε όλοι μαζί στο δωμάτιο.


Όσο περνάει ο καιρός γνωριζόμαστε καλύτερα και αποκτούμε καινούργια ρουτίνα προσαρμοζόμενη πάντα στις ανάγκες του μωρού. Ξαναγνωριζομαστε και με τον Κώστα μέσα από τους νέους μας ρόλους και αρχίζει να φεύγει το άγχος του πρώτου καιρού. Αποκτάμε σιγά σιγά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ως γονείς και μειώνονται οι ανασφάλειες που είχαμε αρχικά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απόκριες με το μικρούλη μου

Έδεσσα την άνοιξη!!

Το δικό μας Ουράνιο τόξο