Το τριημερο μας

Κυριακή βράδυ. Είναι η ώρα  που ταΐζω το μωρό και κοιμάται. Πέρασε  και αυτό  το τριήμερο τόσο γρήγορα αλλά  και τόσο υπέροχα. Έχει τρομερό κρύο και έχουν  παγώσει όλα έξω. Και τις 3 μέρες αποφασίσαμε να τις περάσουμε μέσα στο σπίτι. Πράγμα σπάνιο  για εμάς,  που συνήθως  πηγαίνουμε στους γονείς μου τα ΣΚ ή συναντάμε φίλους. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Κάναμε την πέμπτη τα ψώνια που χρειαζόμασταν και όλες τις εξωτερικές δουλειές για να μην βγούμε έξω ούτε  για ψώνια και απολαύσαμε την ζεστασιά στο σπίτι με το μωρό  μας.

Ήρθε και η μέρα που ο Δημήτρης μας δοκίμασε το πρώτο του φαγακι πέρα από το γάλα....Και επιλέξαμε αυτή η μέρα να είναι των φώτων για να είναι ο Κώστας σπίτι και να το χαρούμε μαζί βγάζοντας φωτογραφίες και βίντεο με τις αστείες γκριμάτσες του.

Το απόγευμα, την ημέρα των φώτων  ο Παπάς της ενορίας μας περνάει  από όλα τα σπίτια και χτυπάει όλα τα κουδούνια για να κάνει αγιασμό!!! Ήταν κάτι ωραίο.

Την ημέρα της γιορτής μου, πάλι δεν ξεμυτίσαμε καθόλου λόγω του ψύχους αλλά και λόγω της γαστρεντεριτιδας που κυκλοφορεί την περάσαμε οικογενειακά. Το βραδάκι έφτιαξα πίτσα να φάμε, μετά που κοιμήθηκε το μωρό.

Κοιμηθήκαμε  και εμείς όσο γινόταν περισσότερο. Παίξαμε με το μωρό. Και κυρίως  ο Κώστας που το βλέπει  λίγες ώρες  μόνο  μέσα στην εβδομάδα. Απόλαυσαν ο ένας τον άλλον και εγώ έλιωνα βλέποντας τους να παίζουν  και ο Δημήτρης να ξεκαρδίζεται και να δακρύζει από το γέλιο..

Και τώρα που το σκέφτομαι...3 μέρες η τηλεόραση έμεινε κλειστή.

καλή εβδομάδα! !






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απόκριες με το μικρούλη μου

Έδεσσα την άνοιξη!!

Το δικό μας Ουράνιο τόξο