Καλες γιορτες

Η μερα μας σημερα ξεκινησε νωρις.Αν κ ενιωθα λιγο αδιαθετη σηκωθηκα εφοσον ξυπνησε ο Δημητρης. Καλοδιαθετος και ορεξατος για γελακια κ αταξιες.Λιγο πριν φυγει ο Κωστας για τη δουλειά. Μια ευκαιρια για αγκαλιστες με τον μπαμπα του.
Εγω σημερα δουλευω πιο αργα και εφοσον ξανακοιμηθηκε μετα απο λιγο ο Δημητρης βρηκα την ευκαιρια να πιω τον καφε μου ζεστο!! Δεν ξερω για ποση ωρα ακόμη θα απολαμβανω την απολυτη ησυχια. Ο μονος ηχος ειναι του ρολογιου που ενοχλει τον κωστα και το βγαλαμε στο χωλ να μην το ακουμε τη νυχτα.
Τικ τακ τικ τακ και περνανε τα δευτερολεπτα ..Πρεπει να παω να ετοιμαστω..πρεπει να κανω λιστα με τα ψωνια απο το μαγαζί ..να πλυνω τα ποτηρια...να..

Βλεπω το δεντρακι μας το μικρο που στολισαμε κ φετος. Εχει λιγα λαμπακια , ακριβως για το μεγεθος του. Και ειναι ψηλα στον μπουφε.
Σκεφτομαι του χρονου να παρουμε μεγαλο δεντρο.Να χωρανε τα δωρα κ η φατνη απο κατω, να το ευχαριστηθει κ ο μικρος που θα αρχισει να καταλαβαίνει περισσοτερο. Για την ωρα ακουει την διαφημιση του τζαμπο την χριστουγενειατικη και χορεύει.
Εχει πολυ πλάκα.

Περασε η ωρα..παω να ετοιμαστω για την δουλειά. Σε λιγο θα ερθουν οι γονεις μου κ θα ξυπνησει ο Δημητρης.

Σας χαριζω μια φωτο με
το μικρό  μας δεντρακι που μαρεσει τοσο..Που ακομη και αν παρουμε μεγαλο δεν θα σταματησω να στολιζω και αυτο ψηλα στον μπουφε.. καλες γιορτες με υγεια. Γιατι μονο η υγεια αρκει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απόκριες με το μικρούλη μου

Έδεσσα την άνοιξη!!

Το δικό μας Ουράνιο τόξο